Onze aanpak

Samen werken we aan jouw passende oplossing.

Wij helpen ondernemers met een visie voor de toekomst al jaren om hun groei te realiseren. Door ons veelzijdige team met brede technische kennis voorzien wij jouw bedrijf van een unieke software oplossing op maat. Vanuit jouw visie en onze ervaring zetten we samen de stappen die nodig zijn om te komen tot de ideale oplossing. Met een kritische blik, open houding en een betrokken werkwijze gaat ons team graag voor jou aan de slag!

Ingericht voor het optimale resultaat.

01.

Elkaar leren kennen.

We leren elkaar kennen, we krijgen een goed beeld van je visie, de wensen en je (bedrijfs)ambities. We zoeken de waarom. We achterhalen voor wie en wat we gaan ontwikkelen en we laten ons vooral inspireren, informeren en verrassen. Samen komen we tot een duidelijke briefing zodat onze strategen aan de slag kunnen!

02.

Strategize & visualize.

Zodra we een goed begrip hebben van de visie, gaan onze strategen aan de slag om tot een duidelijk concept te komen. Denk hierbij aan het ontwerpen van interfaces, UX-research en zeer belangrijk: de technische invulling van het geheel. We komen samen tot een concept dat gebruiksvriendelijk is, past binnen het bedrijf en klaar is voor de toekomst!

03.

Snel, maar werkbaar.

Het is tijd voor het iteratieve ontwikkelproces. Met jou in de bestuurdersstoel bepalen we samen de minimale gewenste functionaliteiten; we noemen dit ook wel een Minimum Viable Product. Vervolgens zorgen we voor een zo snel mogelijke oplevering, met een product waar je echt iets mee kan. We stemmen samen af welke features wel (of niet) in deze basis komen en bepalen hoe de oplevering hiervan – doorgetest en wel – gaat plaatsvinden.

04.

Werken aan de toekomst.

Gefeliciteerd, er staat een eerste versie klaar! Er wordt direct resultaat geboekt, maar we zijn er nog niet. Eerder hebben we al een lijst met features besproken en onze developers staan te springen om deze uit te werken. Samen met jou kijken we wat belangrijk is en wat wanneer af moet; dit doen we in sprints van 2 tot 4 weken. Zo zorgen we ervoor dat we met een duidelijke focus blijven ontwikkelen en behouden we de flexibiliteit om snel bij te kunnen sturen.

Bedrijven die je al voor gingen.

Timo Kleinhesselink

Timo Kleinhesselink

Eigenaar Sportbrein
"Vorteq is een geweldige aanrader"

Vorteq heb ik leren kennen als een team met enorm veel kennis en expertise op het gebied van software ontwikkeling.
Gedurende projecten wordt er eerlijk en op tijd gecommuniceerd over de status en vorderingen, daarnaast denkt men constructief mee in oplossingen voor mij als klant.

Kortom Vorteq is een geweldige aanrader voor elk bedrijf die overweegt een stuk software te laten developen.

Mounir Ajjouch

Mounir Ajjouch

CEO Medivus
"Mijn verwachtingen worden telkens weer overtroffen!"

Dankzij Vorteq worden onze klanten beter bediend, werken we efficiënter en is het werken een stuk makkelijker gemaakt. De heren staan altijd voor je klaar en denken graag met je mee.

Ben je op zoek naar een flexibele partner, die graag met je meedenkt en je verwachtingen weet te overtreffen. Ga dan in zee met Vorteq!

Gijsbert Bakker

Gijsbert Bakker

Co-owner Logidon - DGMondmaskers
"Ik voel me als klant gewaardeerd"

Vaak heb ik gecompliceerde ondersteuning nodig voor de optimalisatie van mijn webshops en websites. Vorteq neemt al het werk uit handen en is transparant over de gemaakte uren. Vorteq denkt mee over gecompliceerde vraagstukken en bied hier passende oplossingen voor aan.

Monique van Kempen

Monique van Kempen

COO Medivus
"Een ideale partner"

Al onze unieke werkprocessen zijn snel, accuraat vertaald naar een uiterst gebruiksvriendelijk platform. Een custom built LVS (Leerling Volg Systeem) inclusief (virtueel) leerplatform, alles voorbereid op de zorgprofessional van de toekomst.

Challenge accepted

Niet onze eerste uitdaging.

Van last-mile pakketbezorging tot zorg & onderwijsinnovatie, voor veel uitdagingen hebben wij al een oplossing ontwikkeld. Benieuwd wat we nog meer hebben gedaan?

Kom bij ons langs.

Ben je overtuigd en is het tijd om de volgende stap te zetten? Neem contact met ons op en kom in gesprek. Samen verkennen we jouw wensen en onze mogelijkheden.