Interactieve applicatie

DGMondmaskers

Elk project heeft zijn eigen karakter; uitdagingen maar ook oplossingen. De oprichters van DGMondmaskers zijn tijdens de coronapandemie met hun bedrijf begonnen, omdat zij een tekort aan mondmaskers en andere zorg gerelateerde producten zagen. Via hun netwerk hadden zij lijnen naar betrouwbare leveranciers, maar wat nog miste was een goed e-commerce platform om hun producten te kunnen verkopen.

Gezien de grote vraag hebben wij er in sneltreinvaart voor gezorgd dat er een e-commerce platform uit de grond is gestampt. In slechts enkele weken is er een M.V.P. (Minimum Viable Product) opgeleverd en in de maanden die daarop volgden is de gebruikerservaring verder geoptimaliseerd. Dit voor zowel de eindgebruiker, administratief personeel als ook het optimaliseren van de omzet.

DGMondmaskers – Voor een gezonde samenleving

DGMondmaskers is ontstaan vanuit een maatschappelijke missie en visie om te streven naar een gezonde samenleving; bescherming voor eenieder voor een eerlijke prijs. Om de kwaliteit te garanderen werken zij samen met partners die betrouwbare mondmaskers en hygiënische producten leveren, zodat eenieder veilig hun werk -en bezigheden kan voortzetten.

Vanuit hun missie zijn ze in een rap tempo opgeklommen als een van de grotere leveranciers van corona gerelateerde producten. Hoe hebben ze dit voor elkaar gekregen? Door Social Media slim in te zetten heeft DGMondmaskers een ruim bereik gecreëerd en blijven ze onder de aandacht, in combinatie met hun transparantie naar de klanten toe en de betaalbare prijzen behouden ze hun goede service en kwaliteit.

 

 

 “Wij leveren veiligheid voor jou en je naasten. Een gezonde samenleving is ons doel. “

– DGMondmaskers