Interactieve applicatie

AISpy - Fight AI with AI

Tot zo ver ChatGPT je scriptie laten schrijven

Zo simpel is het: vul je text in, of upload een document en wij vertellen je of deze text door een mens geschreven is of door een computer. Tot zo ver ChatGPT je scriptie laten schrijven ­čśë

Kijk eens naar een stuk tekst dat ChatGPT voor ons gegenereerd heeft:

Detecteren van chatgpt geschreven teksten

Met AISpy detecteer je door AI geschreven teksten!

Gegenereerde tekst

Bij Vorteq richten we ons op innovatieve softwareoplossingen voor start- en scale-ups. Met onze expertise en focus op de zorg- en onderwijssector, hebben we software ontwikkeld die een impact maakt en bijdraagt aan verbeteringen in deze sectoren.

Zo hebben wij bijvoorbeeld een digitaal leerplatform ontwikkeld dat leerkrachten en studenten in staat stelt om gemakkelijk samen te werken en met elkaar te communiceren. Hierdoor is er een verbeterde samenwerking en effici├źntie in de klas ontstaan.

Daarnaast hebben we ook technieken ge├»mplementeerd die studenten 24/7 toegang geven tot informatie en hulp, zonder dat er altijd een menselijke begeleider nodig is. Onze inzet en inspanningen hebben er niet alleen voor gezorgd dat de effici├źntie in de klas is verbeterd, maar hebben ook bijgedragen aan de ontwikkeling van de AI-tool die we vandaag presenteren.

De tool heet AISpy, AI-detectiesoftware voor ChatGPT. De ontwikkeling van onze tool is nog in volle gang maar de eerste resultaten zijn uitstekend. Hoewel we nog bezig zijn met verbeteringen, zijn we vol vertrouwen dat we binnenkort een kant-en-klare oplossing kunnen bieden. Onze missie is om de voordelen van AI-tools te benutten en tegelijkertijd de negatieve implicaties te beperken.

Met AISpy willen we bedrijven, onderwijsinstellingen en andere organisaties helpen om door ChatGPT geschreven text te detecteren en zich te beschermen tegen de mogelijk negatieve gevolgen. Momenteel kunt u een demo aanvragen door direct contact met ons op te nemen en binnenkort delen we meer informatie over de beschikbaarheid van AISpy.

resultaat van gescande tekst

Het resultaat van de gescande tekst

Interesse? Wij zijn altijd op zoek naar partners om onze oplossing perfect te laten aansluiten op jullie wensen.

Ben jij werkzaam in een onderwijsinstelling en/of lijkt dit je interessant? Neem dan contact met ons op!